'The quality of our breath expresses our inner feelings' 

                             

TKV Desikachar

Waar je tijdens een coaching-sessie de gedachten onderzoekt die maken dat je je voelt zoals je je voelt, maak je tijdens een ademsessie op een totaal andere en aanvullende manier contact met wat er speelt.

 

Je ademhaling reageert altijd meteen op wat er in jouw leven gaande is en laat als een directe spiegel zien hoe het met jou gaat. Middels een Transformational Breath® sessie kom je in contact met onderliggende blokkades, opgeslagen emotie en alles wat we niet willen of kunnen voelen, maar wat ons wel belemmert in ons dagelijks bestaan. 

Het verkrijgen van inzicht in je eigen patronen en vervolgens het integreren van onverwerkte emoties, maakt coaching in combinatie met een ademsessie een krachtige combi. 

Transformational Breath®

Transformational breath is een krachtige en zelfhelende ademtechniek.

Door middel van een verbonden ademhaling ontstaat er meer zuurstof op celniveau, wat een enorme boost is voor je fysieke systeem.

Ook geef je jezelf de mogelijkheid onverwerkte emoties en sensaties te verwerken, waardoor ruimte ontstaat voor wat jij verlangt en wenst.

Het creëert meer verbinding met je onderbewuste en je intuïtie. Het ondersteunt je bij het leven van je volle potentieel. 

Wil je meer weten over de techniek en de verschillende niveaus waarop een sessie werkt?

Lees dan hieronder verder! 

IMG_2862.jpg

Fysiek 

Onze ademhaling vindt altijd in het hier en nu plaats en is een directe spiegel van hoe het met ons gaat. In de westerse wereld gebruiken we maar een beperkt deel van onze ademcapaciteit. Dit kan lichamelijke klachten en vermoeidheid opleveren. Een verbonden adem opent en verzacht. Het is een boost voor het lichaam en een natuurlijke manier van afvoeren van afvalstoffen. Het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie. 

IMG_2862.jpg

 Mentaal Emotioneel 

Onze ademhaling reageert op alles wat wij in het dagelijks leven meemaken. Bij veel stress of schrik, schiet hij als vanzelf omhoog of stokt.
Zo is dat ook, wellicht in subtielere vorm, als zich andere emoties voordoen, die we liever niet voelen of die te pijnlijk zijn om helemaal te ervaren.

Deze onverwerkte oftewel niet getransformeerde gevoelens, emoties, verlangens, sensaties etc, slaan we op en kunnen ons op verschillende manieren belemmeren in het hier en nu. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we anders op situaties in het heden reageren, dan dat we zouden doen zonder alle opgeslagen ervaring. 

 

Bewust verbonden ademen geeft je de mogelijkheid in te checken bij jezelf en in contact te komen met je onderbewuste. We kunnen onverwerkte emoties doorvoelen, verwerken en loslaten en daarmee ruimte maken voor het hier en nu en onze wensen, behoeften en verlangens daarin. 

IMG_2862.jpg

Spiritueel

Middels een verboden adem, ontstaat er een directe verbinding met het hogere zelf.

Je kunt helderheid ervaren en duidelijker voelen wat jouw missie of hogere doel is en welke richting je op wilt in het leven.

Je intuïtie krijgt de ruimte, waardoor je meer en meer trouw kunt blijven aan jezelf, ook in contact met de ander. 

Marvin recensie.jpg

Marvin, breathworker

De ademsessies met Sanne hebben mij enorm geholpen bij het loslaten van zware stukken uit het verleden en het mijzelf kwetsbaar opstellen. Een werkelijke verrijking die ik een ieder zou aanraden. 

Shannon recensie.jpg

Shannon, founder Levensgeluk retreats 

Sanne begeleidt met zoveel liefde, passie, rust en vertrouwen. Daardoor heb ik een enorm fijne ervaring gehad met Transformational Breathwork

Cecilia recensie.jpg

Cecilia, HR Tesla

Durante la sesión de respiración me sentí súper segura, cómoda y muy cuidada por Sanne. La sesión fue en español, lo que me permitió relajarme más y dejar fluir mis sentimientos y emociones. Por los próximos días, me sentí liviana, como flotando.