logo sanne_final_wit op transparant.png

'Embrace the glorious mess that you are'

Elizabeth Gilbert

Ik ben Sanne, 36 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik groeide op in een dorp, als oudste van een gezin met drie kinderen.  

Op mijn negentiende ben ik van het dorp naar de stad verhuisd voor mijn opleiding Social Work. Eenmaal mijn diploma op zak, vertrok ik naar Barcelona. De stad waar ik mijn hart aan verloren heb. Het is mijn home away from home geworden en ik kom er nog zo vaak als mogelijk terug.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in zelfontwikkeling, in de breedste zin van het woord. Inzicht verkrijgen in mijn eigen patronen en het ondersteunen van mijn emotionele en fysieke gesteldheid middels coaching, gezonde voeding en sport.

 

Bij terugkomst uit Spanje ben ik aan het werk gegaan bij een grote hulpverleningsorganisatie in Utrecht. Binnen deze setting heb ik mijn skills op het gebied van probleemanalyse en gesprekstechnieken kunnen ontwikkelen. 

'' Ik had het idee daarin de perfecte balans gevonden te hebben.'' 

De afgelopen jaren heb ik mij vanuit een crisisteam gespecialiseerd in het onder druk maken van veiligheidsinschattingen, waarbij het noodzakelijk is om binnen korte tijd tot samenwerking te komen en zicht te krijgen op wat er speelt en wat de ander nodig heeft om weer overzicht te krijgen en op eigen benen te kunnen staan. Een baan waarin ik de mogelijkheid had om hard werken te combineren met het maken van verre reizen. Ik had het idee daarin de perfecte balans gevonden te hebben. 

Een aantal jaar geleden kreeg ik echter een burn-out. Voor mij op dat moment zeer onverwachts, achteraf gezien een zeer logisch gevolg van een leefstijl waarbij ik geen enkele feeling had met mijzelf en mijn eigen grenzen. 

'' Ik kwam erachter dat ik al die tijd mijn geluk aan het uitstellen was geweest.'' 

Ik vond een coach bij wie ik mij open kon stellen en kwetsbaar mocht zijn. Ik ging inzien dat ik mij op cruciale momenten herpakt had en nog eens extra mijn schouders eronder had gezet, in plaats van stil te staan bij en te doorvoelen wat er was. 

Ik kwam er tevens achter dat ik al die tijd mijn geluk aan het uitstellen was geweest. Ik was altijd bezig met nóg beter, nóg meer, nóg sneller, nóg… ! Alles om maar tegemoet te komen aan het perfecte plaatje wat ik in mijn hoofd had, want dán zou ik gelukkig zijn en dan zou ‘de ander’ ook van mij houden.
Middels coaching en ademsessies ging ik inzien dat ik in het hier en nu gelukkig kan zijn, met wat er nu is, precies zoals het is. 

'' Ik kan echt in contact zijn met de ander en daarin mijzelf laten zien zoals ik ben.'' 

Dit proces van vallen en opstaan heeft me op het punt gebracht waarop het voor mij oke is om mij open te stellen en kwetsbaar te zijn. In het hier en nu sta ik veel meer in verbinding met mijzelf en voel ik wat er gebeurt als ik mijn grens signaleer en respecteer. Ik kan echt in contact zijn met de ander en daarin mijzelf laten zien zoals ik ben en de ander zien voor wie hij/zij is. 

Na mijn jarenlange carrière in de reguliere hulpverlening, voelde ik heel duidelijk dat ik ook op een andere manier met mensen wil werken. Op een andere manier coachen en de ander ondersteunen met als doel:

 

meer energie, vrijheid, vertrouwen en liefde voor jezelf!