top of page
IMG_7022 2.jpg
Breathwork_sessie_nicky.jpeg

'Breathwork is een intuitive art'   ~ Dan Brule ~

IMG_7023.jpg
Wit_achtergrond website.jpeg

Ervaar de magie van ademwerk

Waar je tijdens de coaching je gedachten onderzoekt die maken dat je je voelt zoals je je voelt, maak je middels breathwork op een totaal andere en aanvullende manier contact met wat er speelt.

 

Je ademhaling reageert altijd meteen op wat er in jouw leven gaande is en laat als een directe spiegel zien hoe het met jou gaat.

Middels een bewust verbonden ademwerk sessie kom je in contact met onderliggende blokkades, opgeslagen emotie en alles wat we niet willen of kunnen voelen, maar wat ons wel belemmert in ons dagelijks bestaan. 

Het verkrijgen van inzicht in je eigen patronen en vervolgens het integreren van onverwerkte emoties, maakt coaching in combinatie met een ademwerk een krachtige combi. 

IMG_7023.jpg
Wit_achtergrond website.jpeg

Bewust Verbonden Ademwerk

 

Bewust Verbonden Ademwerk oftewel Connected Breathwork is een krachtige en zelfhelende ademtechniek.

Een bewust verbonden ademhaling is een enorme boost voor je fysieke systeem.

Ook geef je jezelf de mogelijkheid onverwerkte emoties en sensaties te verwerken, waardoor ruimte ontstaat voor wat jij verlangt en wenst.

Het creëert meer verbinding met je onderbewuste en je intuïtie. Het ondersteunt je bij het leven van je volle potentieel. 

Wil je meer weten over de techniek en de verschillende niveaus waarop een sessie werkt?

Lees dan hieronder verder! 

IMG_7022 2.jpg
Breathwork_sessie_foto.jpeg
reiki_sessie_romy.jpeg
IMG_7023.jpg
logo sanne_final_wit op transparant.png
Wit_achtergrond website.jpeg

Fysiek

 

Onze ademhaling vindt altijd in het hier en nu plaats en is een directe spiegel van hoe het met ons gaat. In de westerse wereld gebruiken we maar een beperkt deel van onze ademcapaciteit. Dit kan lichamelijke klachten en vermoeidheid opleveren. Een verbonden adem opent en verzacht. Het is een boost voor het lichaam en een natuurlijke manier van afvoeren van afvalstoffen. Het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie. 

IMG_7023.jpg
logo sanne_final_wit op transparant.png
Wit_achtergrond website.jpeg

Mentaal/Emotioneel

 

Onze ademhaling reageert op alles wat wij in het dagelijks leven meemaken. Bij veel stress of schrik, schiet hij als vanzelf omhoog of stokt.
Zo is dat ook, wellicht in subtielere vorm, als zich andere emoties voordoen, die we liever niet voelen of die te pijnlijk zijn om helemaal te ervaren.

Deze onverwerkte oftewel niet getransformeerde gevoelens, emoties, verlangens, sensaties etc, slaan we op en kunnen ons op verschillende manieren belemmeren in het hier en nu. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we anders op situaties in het heden reageren, dan dat we zouden doen zonder alle opgeslagen ervaring. 

 

Bewust verbonden ademen geeft je de mogelijkheid in te checken bij jezelf en in contact te komen met je onderbewuste. We kunnen onverwerkte emoties doorvoelen, verwerken en loslaten en daarmee ruimte maken voor het hier en nu en onze wensen, behoeften en verlangens daarin. 

IMG_7023.jpg
logo sanne_final_wit op transparant.png
Wit_achtergrond website.jpeg

Spiritueel

 

Middels een verboden adem, ontstaat er een directe verbinding met het hogere zelf.

Je kunt helderheid ervaren en duidelijker voelen wat jouw missie of hogere doel is en welke richting je op wilt in het leven.

Je intuïtie krijgt de ruimte, waardoor je meer en meer trouw kunt blijven aan jezelf, ook in contact met de ander. 

IMG_7022 2.jpg
Marvin recensie.jpg

Marvin

De ademsessies met Sanne hebben mij enorm geholpen bij het loslaten van zware stukken uit het verleden en het mijzelf kwetsbaar opstellen. Een werkelijke verrijking die ik een ieder zou aanraden. 

Shannon recensie.jpg

Shannon 

Sanne begeleidt met zoveel liefde, passie, rust en vertrouwen. Daardoor heb ik een enorm fijne ervaring gehad met Transformational Breathwork

Cecilia recensie.jpg

Cecilia

Durante la sesión de respiración me sentí súper segura, cómoda y muy cuidada por Sanne. La sesión fue en español, lo que me permitió relajarme más y dejar fluir mis sentimientos y emociones. Por los próximos días, me sentí liviana, como flotando. 

Wat mijn klanten vertellen over breathwork en onze samenwerking 

IMG_7023.jpg
Wit_achtergrond website.jpeg

Klaar om zelf Breathwork te ervaren? 

Neem deel aan een breathwork cirkel, waarbij je in groepsverband een volledige ademsessie ervaart en laat je meevoeren op de groepsenergie. 

Heb je behoefte aan een sessie die inzicht en richting geeft, waarbij we werken met mind body & soul in de vorm van uitgebreide coaching en een volledige ademsessie? Kies dan voor een Connect Sessie

 

Ben jij er klaar voor/ voel je een dikke JA op samen aan de slag? Kies voor een Reconnect traject of een mentorship (inclusief retreat). Breathwork is tijdens de sessies onze belangrijkste tool, aangevuld met verschillende vormen van coaching en proceswerk (The Work van Byron Katie, opstellingen en EFT). 

IMG_7023.jpg

Let's CONNECT

Bedankt voor je bericht. Ik neem op korte termijn contact met je op.

Form
IT'SME_edited_edited_edited.jpg
logo sanne_final_wit op transparant.png
bottom of page